Várjuk minden nap Pécs legújabb hírportálján! Rovatainkban megtalálja a város, az ország, és a nagyvilág híreit!

Van ennél lejjebb?

Niedermüller Péter, a DK politikusa, Budapest VII. kerület polgármestere szerint „rémisztő képződmény” a fehér, keresztény, heteroszexuális férfi – meg persze a nők is. Borzalmas.

Péterünk már sok elképesztő kinyilatkoztatáson van túl, viszonylag hosszú politikai pályafutása hemzseg polgárpukkasztó megnyilatkozásoktól. Ennek ellenére a DK nyugodt szívvel ajánlotta az ellenzéki összefogásnak, hogy Budapesten a VII. kerületben polgármester-jelöltként támogassák. És az ellenzéki pártok ilyen-olyan érdekeknek megfelelve, támogatták. Szégyen.

Niedermüller Péter politikusként, polgármesterként elég jól él, magas fizetést visz haza. Ezt a jövedelmet közpénzből biztosítjuk neki. A közpénzt az állam vonja el a dolgozóktól, legnagyobbrészt a fehér, keresztény heteroszexuális férfiaktól – meg persze nőktől. Az állam elveszi tőlük, és odaadja az ilyen politikusoknak (is), akik teljesen improduktívak, semmit sem állítanak elő elkeserítő megnyilatkozásaikon kívül, csak élősködnek a köz nyakán.

Gondoljunk bele, kikről is beszélt Péterünk? A számára rémisztő fehér heteroszexuálisok között megtaláljuk Szálasit, Rákosit, és sorolhatnám az elmúlt diktatúrák rémtetteit végrehajtó, azokat parancsba adó emberi szörnyetegek sorát. Velük szemben viszont ott vannak a fehér heteroszexuális (legtöbbjük keresztény) Nobel-díjasok: Lénárd Fülöp, Bárány Róbert, Zsigmondy Richárd, Szent-Györgyi Albert, Hevesy György, Békésy György, Wigner Jenő, Gábor Dénes, Oláh György és Harsányi János. Ott vannak szeretett íróink, költőink, képzőművészeink, tudósaink, orvosok, tanárok, mentősök, tűzoltók, rendőrök, és a végtelenségig sorolhatnám ezt a listát.

Niedermüllernek mi vagyunk így együtt a rémisztő képződmény? Ez olyan kijelentés volt, ami mellett ne menjünk el szó nélkül.

Pécs

Az önkormányzat friss közleményéből kiderül, hogy a Péterffy Attila által indított jogi átvilágítás két gyanús ügyet is feltárt a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. korábbi gazdálkodásában. A feljelentést követő nyomozásnak már gyanúsítottjai is vannak, a városvezetés célja, hogy megtérüljön a pécsieket ért anyagi kár.

Nagy vihart kavart a pécsi politikai életben, hogy Péterffy Attila kinevezte Nyőgéri Lajost alpolgármesternek. Még a Mindenki Pécsért Egyesület is felháborodott, pedig az ő jelöltjük volt a polgármester és újonnan kinevezett alpolgármestere is.

Folytatva Péterffy Attila és Bognár Szilvia szembenállásának történetét, Mellár szilveszteri interjúját elemezzük, amit a fideszes HírTV-nek adott. Vajon mi lehetett az igazi célja ezzel?

Nemcsak az egészségügyben volt megpróbáltatásokkal teli év 2020, de a helyi politikában is. A városvezető szivárványkoalíció kettészakadni látszik, aminek a legnagyobb nyertese a Fidesz lehet. Ennek okait szeretnénk elemezni egy kicsit, rávilágítani egy-két elfeledett dologra.

Vajon mi lehetett az oka a vendéghiánynak s az elhúzódó licitnek?

Belföld

Az utóbbi időben megjelent közvélemény-kutatási eredményekhez képest a Civitas szerint nem a DK, hanem a Jobbik jelenleg az ellenzék legerősebb pártja.

Habár az uniós támogatás célja a szegényebb régiók felzárkóztatása (Baranya megye kifejezetten ebbe a kategóriába tartozik) a valóság azt mutatja, hogy minél gazdagabb egy település, annál több támogatást kap.

Ander Balázs, a Jobbik alelnöke és országgyűlési képviselője az alábbi sajtóközleményt juttatta el szerkeztőségünkbe, melyet változtatás nélkül közlünk, mert fontosnak tartjuk a pedagógusok és a szabadság melletti kiállást.

Kedd este adott nagyon erős interjút az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje.

Ahogy Magyarország fejére nőtt a Fidesz és népes holdudvara, úgy hatalmasodik el lassan Baranyán a két fideszes képviselő.

pecsitukor.hu - Pécs új hírportálja

Kövessen minket a Facebook-on is!

Küldjön nekünk hírt!: ugyelet@pecsitukor.hu

 

 

 

 

Kedves Olvasóink!

Az Alkotmánybíróság döntése szerint az internetes oldalak akkor is felelősek a kommentjeikben elkövetett jogsértésekért, ha azokról nem is tudnak.
Az internetes oldalon közzétett kommentek tartalmáért az oldal akkor is felel, ha üzemeltetőinek nem volt tudomása a jogsértő tartalomról,
vagy a sértett kívánságára azonnal el is távolította, illetve moderálta azokat.

A Pécsitükör szerkesztősége ezt a döntést az alapvető emberi jognak számító szabad véleménynyilvánítás súlyos korlátozásának tartja.

Olvasóinknak a továbbiakban a Pécsitükör Facebook oldalán van lehetőségük a hozzászólásra.